Interactive PARTY – Perrier

!Sexiest sparkling water on earth! –  kažu iz Perriea .  Najseksipilnija mineralna voda na zemlji ove godine je napunila 150 godina. Tim povodom su kreirali fantastični interaktivni film – igricu, koju su upakovali u formu nagradnog konkursa : Perrier Secret Place

Iako je konkurs završen (od aprila-maja 2013), iskustvo igranja je samo po sebi dovoljno dobro, te sam se našla kako igram ovu igru par sati (odnosno provela sam par sati na interaktivnoj žurci).

Ideja je da klikom na bilo koji karakter na žurci postajete ta osoba i učestujete u priči iz perspektive tog lika. Cilj igre je da pronađete 4 ključa koji se nalaze u 4 sobe i da pronađete “golden lady” koja će vas nagraditi skrivenom Perrier bocom.

Interfejs je jednostavan, treba paziti na vreme i detalje u igri. Može se pauzirati sa SPACE tasterom i istraživati prostor i lakše selektovati lik. Na kraju, ako vam istekne vreme videćete točak koji predstavlja sve likove iz filma koje možete probati.

Igra dobro funkcioniše  i  video prelazi (iz lika u lik) su urađeni dobro.

Prostor gde se žurka odvija je odličan, likovi super stilizovani, čak mi se i muzika dopada. Odlična atmosfera u tajnom klubu u Parizu. Sama ideja ulaženja u tela svih tih osoba je interesantna, a na žurci se svi na neki način zabavljaju. U paketu, naravno, ima  i zanimljivih  “steaming”  i “passionate” scena.

Perrier Secret Place (case study film) – Fighting Fish from QUAD productions on Vimeo.

Agencija koja je izvela ovaj projekat je Ogilvy France – možete pogledati case study film 

Naravno , perriersecretplace.com   možete naći i kao aplikaciju na App Store i Google Play